ÜDVÖZÖLJÜK A MHRT WEBOLDALÁN.

A Magyar Humán Reprodukciós Társaság (MHRT) célja, hogy összefogja és képviselje az összes olyan szakterületet, tevékenységi kört, amely a meddőség kezelésével, valamint a humán reprodukcióval kapcsolatba hozható. Az MHRT feladatai közé tartozik többek között, hogy rendszeres kommunikációs platformot biztosítson hazai és nemzetközi szakembereknek, ezzel is elősegítve, támogatva azt a tudományos munkát, amely a meddőség minél hatékonyabb és humánusabb kezelését igyekszik elősegíteni, biztosítani a gyermekre vágyó párok számára. A társaság olyan szakmai napokat, fórumokat, konferenciákat szervez, amelyeken a meghívottak, a különböző szakmai ágazatok képviselői kapcsolatba kerülhetnek egymással, értesülhetnek a legújabb tudományos, nemzetközi és hazai eredményekről, megvitathatják az aktuális kérdéseket, problémákat, párbeszédet kezdeményezhetnek a kollégákkal, a döntéshozó szervekkel, esetenként az érintettekkel is.

Hiszünk a meddőség komplex kezelésében.

A társaság tagjai hisznek a meddőség komplex kezelésében és annak hatékonyságában, így elsődleges céljuknak tekintik, hogy közös, tudományos társaságba fogják össze a humán reprodukció területén működő és annak kutatásában, kezelésében részt vevő különböző szakterületeket (endokrinológia, andrológia/urológia, genetika, sebészet, immunológia, pszichológia, szülészet-nőgyógyászat, embriológia, jog és etika stb.).

Fórumokat, találkozókat kívánunk biztosítani kutatóknak.

A társaság fórumokat, találkozókat kíván biztosítani a magyar és a nemzetközi kutatóknak, orvosoknak, biológusoknak, egyéb szakterületen tevékenykedőknek (jogászoknak, szociológusoknak stb.) a reprodukciós medicina területén.

Szakmai fórumokat teremteni humán reprodukció területén.

Szakmai fórumokat szeretne teremteni a humán reprodukció területén működő új, speciális területeknek és technológiáknak (például: fertilitás prezerváció, őssejtkutatás és -terápia, preimplantációs genetika stb.).

Együttműködést hazai és nemzetközi társaságokkal!

Kiépíteni és támogatni kívánja az együttműködést a humán reprodukció területén tevékenykedő hazai és nemzetközi társaságokkal.

(+36) 30 330 9202

Támogatni a szakmai
döntéshozó szervezeteket.

Szakmai javaslataival, állásfoglalásaival, ajánlásaival segíteni, támogatni szeretné a magyarországi és európai szakmai döntéshozó szervezetek (minisztériumok, kollégiumok, jogalkotó szervezetek stb.) munkáját.

Prevenciós
programok.

Tevékenyen részt kíván venni a meddőségi prevenciós programokban, különösen a fertilitási képesség megőrzésére irányuló tevékenységekben. Célja továbbfejleszteni, támogatni és előbbre vinni – mind Magyarországon, mind külföldön – az orvosi és kutatói tevékenységet a humán reprodukció területén.

Kutatás előmozdítása

Fontos célja a humán reprodukció területén végzett kutatási tevékenység előmozdítása.

Eredmények terjesztése

Részt kíván venni a humán reprodukciós kutatások, eredmények széles körű terjesztésében, oktatásában, a média hiteles tájékoztatásában.

Tréningek szervezése

Hazai és nemzetközi kongresszusokat, workshopokat, oktató tréningeket kíván szervezni a humán reprodukció területén és a hozzá kapcsolódó szakterületeken.

Word Expert Forum On Human Reproduction
2020 Augustus 20-22– Budapest!

Támogassa adományával a
MHRT munkáját!

Kérjük, támogassa adományával az MHRT munkáját a meddőség minél hatékonyabb és humánusabb kezelésének elősegítésében, hogy minél több gyermekre váró pár számára biztosítani tudjuk a családdá válás lehetőségét.

Elérhetőségeink

 

1062 Budapest, Andrássy út 99.

00 36 30 330 9202

office@mhrt.eu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!